Domez Interieurarchitecten Woerden

 • Domez wordt gevormd door Meintje en Sophie Breunesse. Twee zussen met een passie voor architectuur en interieur die elkaar aanvullen en scherp houden. Domez streeft ernaar om het karakter van de gebruiker terug te laten komen in het ruimtelijke ontwerp.

  Want of je de ruimte nu gebruikt om in te wonen, te werken, te relaxen of te recreëren: de ruimte waar je bent beïnvloedt hoe je je voelt. Domez is er voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

  de ruimte beïnvloedt
  Domez

   

 • Onze showroom bevindt zich in een oud kaaspakhuis, net buiten het centrum van Woerden. De verbouwing en inrichting van dit monumentale pand uit 1875 was misschien wel de grootste uitdaging in het bestaan van Domez: het stond nog net overeind toen we het in 2007 kochten. Maar wat zijn we blij dat we het gedaan hebben! Het is een heerlijke, lichte, inspirerende ruimte geworden.

  Hier werken we niet alleen aan onze ontwerpen, maar tonen  we u ook onze collectie meubels van internationale topmerken. U bent van harte welkom!


 • Meintje Breunesse

  Meintje Breunesse (1977) studeert in 1999 af aan de Kunstacademie, richting interieurarchitectuur. In 2002 start ze haar bureau Domein, dat vooral voor particuliere opdrachtgevers werkt. In 2004 wordt het bureau versterkt met Meintjes jongere zus Sophie. Samen gaan ze verder onder de naam Domez.

  De samenwerking met haar zus bevalt Meintje uitstekend: "Als je alleen werkt heb je veel vrijheid. Maar je moet ook alles in je eentje verzinnen. Je krijgt geen feedback en daardoor blijf je te veel in je eigen straatje denken. Dat Sophie en ik een smaak hebben die erg overeenkomt, was al snel duidelijk. Maar zij heeft weer andere ervaringen om uit te putten. Zo vullen we elkaar aan. Ik zou het niet meer zonder haar willen doen."

 • Een huis is meer dan alleen een woning. Het is de plek waar je je thuis voelt en waar je jezelf kunt zijn. Ons doel is om een ruimte te creëren die past bij uw karakter. Dat is een gezamenlijk proces. Daarvoor moeten we u leren kennen. Door gesprekken met u te voeren proberen we erachter te komen wat u voor iemand bent. Wat u mooi vindt. En hoe uw leven eruit ziet. Dat vormt de basis voor onze ontwerpen.

  De kracht van een ontwerp schuilt in de detaillering. Afmetingen, kleuren, materialen, verlichting: alles moet kloppen. Daarom worden we het liefst van het begin tot het eind bij het project betrokken. Van het ontwerp tot en met de bouwbegeleiding.

  Ons portfolio geeft een indruk van de projecten die we hebben gerealiseerd. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een kennismaking.

 • Expositie van Geurt Jan de Heus

  In onze showroom presenteren we voor het eerst het prachtige werk van Geurt Jan de Heus. Kom het bewoneren. Groots, indrukwekkend, en heel gevoelig.
  Tilt je op en neemt je mee.

  www.geurtjandeheus.com

   

 • Sophie Breunesse

  Sophie Breunesse (1980) studeert in 2003 af aan de Kunstacademie, richting interieurarchitectuur. In 2004 sluit ze zich aan bij haar zus Meintje, die op dat moment al een paar jaar bezig is met haar eigen bureau Domein.

  "We ontdekten al gauw dat we dezelfde taal spreken. Op meubelbeurzen kozen we onafhankelijk van elkaar dezelfde favorieten. Niet zo gek natuurlijk, als je uit hetzelfde gezin komt. Dat is prettig samenwerken. Als het om ontwerpen gaat zijn we het meestal snel met elkaar eens. En ook op zakelijk gebied hebben vaak aan een half woord genoeg."

 • Past uw bedrijfsruimte bij het karakter van uw organisatie? Een inspirerende ruimte heeft een positieve invloed op de mensen die er werken. Ook daarin gaat het vaak om de details.

  Het inrichten van een bedrijfsruimte is anders dan een woning inrichten. Je hebt tenslotte niet te maken met de smaak van één persoon, maar met een heel bedrijf. De uitstraling naar buiten is daarbij een belangrijk aspect. Wat doet het bedrijf? Wie zijn de klanten? En wat voor mensen werken er? Aan de hand van dit soort vragen bedenken we, in overleg met u, een concept. Dat concept is de basis voor het verdere ontwerp, waarin indeling en functie verder worden uitgewerkt. Om de mogelijkheden van de ruimte zo goed mogelijk te benutten, willen we graag van begin tot eind bij dit proces betrokken zijn.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Bekijk dan ons portfolio. Of neem contact op voor een kennismaking.