Minifoms tafel Barry

Minifoms tafel Barry

Jong aanstomend talent! het merk Miniforms uit Italie. Vooral prachtige tafels maar ook geweldige interieur producten. Kijk op hun site voor meer inspiratie, maar wees ook welkom, een aantal producten hebben we bij ons in de showroom staan. http://www.miniforms.com

Vitra

Vitra - Belleville

Vitra

Persoonlijkheid staat centraal in de ontwerpen van Vitra, het Zwitserse meubelmerk dat zo veel designklassiekers voortbracht. Elk individu heeft een eigen smaak en stijl en de manier waarop wij onze leefomgeving vormgeven maakt deel uit van onze identiteit. De voorwerpen uit de collectie van Vitra geven daaraan uitdrukking. Eigenzinnig, origineel en tijdloos design.

Vitra

Vitra - EA 104

Vitra

Vitra - Lounge chair

Ingo Maurer

Ingo Maurer - Showroom

Ingo Maurer

De lampen van Ingo Maurer zijn als functionele kunstwerken voor een interieur. Bijzonder en toch heel toepasbaar. Ingo Maurer zoekt altijd naar nieuwe technieken en bijzondere toepassingen, van technische ledverlichting tot gouden lichtplafond. De ontwerpen zijn soms als sculpturen, geven vaak blijk van humor, maar verspreiden bovenal prachtig licht.

Cappellini

Cappellini - Proust Geometric

Cappellini

Cappellini is een Italiaans meubelmerk dat bekend is geworden met ontwerpen van designers als Jean-Marie Massaud, Marcel Wanders en Alessandro Mendini. De speelsheid van de vormentaal in combinatie met bijzonder kleurgebruik van Cappellini is ongeƫvenaard. De Thinking Man`s chair en de Big Shadow zijn iconen van de huidige designcultuur, maar Cappellini heeft naast een prachtige collectie bijzondere zitmeubelen ook een breed aanbod in moderne kastsystemen.

Cappellini

Cappellini - Adaptation

Living Divani

Living Divani - Extra soft

Living Divani

Het Italiaanse meubelmerk Living Divani is vooral bekend om zijn moderne, comfortabele zitmeubelen en zitelementen. Veel ontwerpen in de Living Divani collectie zijn van Piero Lissoni, zoals de Ile Club, de Extra Wall, de Neo Wall en de Chemise. Living Divani staat voor strak, tijdloos design. Perfect in verhouding, maar ook chique en comfortabel. U kunt een aantal van deze heerlijke zitmeubels uitproberen in onze showroom.

Arco

Arco - Base

Arco

Het Nederlandse familiebedrijf Arco maakt al meer dan 100 jaar hoogwaardige tafels en zitmeubelen. De ontwerpen van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving en aandacht voor bijzondere detaillering. De prachtige massieve en gefineerde houten tafels, bureaus en kastsystemen zijn ontwikkeld met liefde, aandacht en passie voor het vak. En gemaakt in Winterswijk, met hout uit de directe omgeving.

Arco

Arco - Base Bank

Arco

Arco - Base Rond

BIC Carpets

BIC Carpets

BIC Carpets

BIC Carpets maakt hoogwaardig geweven vloerbedekking uit scheerwol en natuurgaren. Thema`s als structuur, zachtheid, kleur en diepte lopen als een rode draad door de collectie. Ontwerper Bart Goderis laat zich inspireren door natuurlijke vormen en probeert steeds een brug te slaan tussen tijdloos en trendgevoelig design. Prachtige kleden om warmte in een interieur te krijgen, of om juist een architectonisch statement te maken.

BIC Carpets

BIC Stone

Desalto

Desalto Clay

Desalto

Een esthetisch verfijnd product, gebaseerd op voortdurend onderzoek naar meer functionaliteit. Zo laat de visie van Desalto zich omschrijven. Het Italiaanse meubelmerk heeft vanaf het begin de samenwerking gezocht met zowel gevestigde ontwerpers als aanstormend creatief talent. Dat levert verrassende ontwerpen op waarin verschillende materialen als hout, metaal en glas op elegante wijze samenkomen.

Desalto

Desalto Helsinki

Carpet Sign

Carpet Sign - Marino

Carpet Sign

Carpet Sign is een Nederlands bedrijf dat het predicaat Dutch Design met trots uitdraagt. De collectie vloerkleden is rijk en tijdloos, met een knipoog naar trendy. Carpet Sign werkt met fijne garens van natuurlijke oorsprong en state of the art productietechnieken. Daardoor kunnen karpetten in elke denkbare vorm en kleur gemaakt kunnen worden. Custom made, dus perfect passend in het interieur.